Čo je veštenie z tarotu ?

Tarot je balíček kariet, ktorý sa používa na predpovedanie budúcnosti. Mnoho ľudí si myslí, že veštenie pomocou tarotových kariet je spôsob, ako predpovedať, čo sa stane v ich živote. Veštenie, tiež známe, ako veštenie, je, keď niekto predpovedá, čo sa stane v budúcnosti.

Veštenie z tarotových kariet

Čítanie tarotov je forma veštenia, ktorá zahŕňa použitie tarotových kariet. Je to jeden z najstarších spôsobov predpovedania budúcnosti a je populárny dodnes. Existuje mnoho rôznych foriem čítania tarotov a každý typ má iný spôsob čítania.

Ja sa venujem čítanie tarotov osobne, alebo online. K dispozícii je veľa rôznych typov čítaní, ako je minulosť, prítomnosť, budúcnosť, láska, kariéra, zdravie. Čítanie tarotov zahŕňa fyzický kontakt medzi čitateľom a klientom (querentom-osobou žiadajúcou o čítanie).

Prvé videnie som mala, keď som bola 6 ročná. Ako dieťa som nechápala, ako môžem vedieť veci ktoré sa ešte nestali, ale pre mňa to bolo prirodzené. Je to dar, s ktorým som sa na narodila. Vôbec som tomu nevenovala pozornosť. Až v dospelosti som si uvedomila, že aký dar som dostala od života.

Kamarátky, ktoré som mala v minulosti a sa dostali do problémov vzťahových, finančných, zdravotných, začali hľadať riešenia u mňa. Kamarátky sa ma pýtali, prečo sa dejú tieto veci práve im. Keď som zistila že to funguje, nie iba na moje životné situácie, aj na život iných som začala študovať, hľadať informácie, ktoré boli dostupné. Neskôr som začala hľadať odpovede, ako je možné, že situácie okolo mňa sú jednoduché, chcela som vedieť, prečo som prekonala rýchlejšie životné výzvy ako ostatní.

Zistila som, že je to moja cesta. Nikdy som klientov “nenaháňala“ , oni hľadali mňa.

najlesia jasnovidka v ČR
tarotová karta dňa

Hľadáte riešenia na vaše situácie?

Ste na križovatke v živote a neviete sa rozhodnúť?
Riešite vzťahové problémy a nie ste si istý, ako ďalej?
Trápia vás rozhodnutia z minulosti?
Vo firme robíte všetko dobre, avšak na energii (na peniazoch) sa to neukazuje?
Stratili ste blízkeho a stále ho máte v mysli?
Nemáte energiu a vitalitu v živote a nevie prečo?
Dohodnite si stretnutie a navštívte nás v Bratislave a vyberte si tému, ktorá vám najviac berie pozornosť nájdeme riešenie.
Nič neriskujte. 100% garancia vrátenia peňazí. Ak nebudete spokojný vrátime vám peniaze.

Prečo vybrať Vešticu Gertu?

Často sa stretávam s otázkou, ako vybrať človeka, ktorému môžete dôverovať?

Ako vybrať človeka, ktorému môžete  zveriť a ktorý vám môže vie pomôcť.

Moji klienti majú veľmi negatívne skúsenosti.  Zaplatili za niečo čo nemalo pre nich hodnotu. Boli sklamaní frustrovaní, ale to najdôležitejšie Stratila sa Dôvera.

Veštica Gerda pomáha v každej situácii prečítajte si článok ktorí napísali o mne v novinách.

Veštica roka 2017 na Slovensku a v Čechách je tu pre Vás, v časopise Šarm.

Chcete to vyskúšať a stále váhate?

U nás nehrozí strata vašej dôvery.

100% garancia vrátenia peňazí.

Ak nie ste spokojný, vrátime vám peniaze.

veštica roka