Čo je regresná terapia a aké sú jej výhody?

Regresná terapia je forma psychoterapie, ktorá Vás zbaví negatívnych kotiev a mentálnych blokov, ktoré komplikujú životy ľuďom v rôznych oblastiach života. Regresnú terapiu dodávame v Bratislave.

Aké problémy rieši Regresná terapia?

Fóbiu a úzkosti, strach, bolesť, traumu, psychosomatické problémy (bolesti-choroby, ktoré spôsobuje podvedomie človeka), vzťahové problémy: s partnerom, s rodičmi, pracovné.

 

Výhody regresnej terapie spočívajú v tom, že klientom sa môže pomôcť v terapeutickom sedení sa detailnejšie vyrovnať sa s nevyriešenými problémami z ich minulosti a tiež im pomôcť pochopiť, ako môžu ich súčasné problémy súvisieť z minulosťou.

man-talking-therapist
oracle-girl-2133976_1920

Objavili sa u vás fóbie, ktoré ste nikdy nemali?

Máte strach z uzatvorených priestorov, z výšok a neviete prečo?
Z horšili sa vzťahy na pracovisku s partnerom a neviete prečo?
Máte fyzické prejavy( bolesti hlavy, žalúdočné problémy), keď riešite problém v škole, v práci, s partnerom?

Regresná terapeutka Gerta vám pomôže prekonať všetky vaše mentálny bloky. Dohodnite si stretnutie ešte dnes: +421918412567 a uvidíte že sa Vaše bloky podarí nájsť a odstrániť

Pre akých manažérov je regresná terapia?

Pre manažérov, ktorí chcú zlepšiť svoje zručnosti a riešiť príčiny  problémov, môže byť regresná terapia skvelou možnosťou. Je to druh psychoterapie, ktorá pomáha manažérom obnoviť spomienky z minulosti. Terapeutka Gerta vedie manažéra  rôznymi etapami jeho života a pomáha uvedomiť si v ktorom bode nastali zmeny. Po získaných informácií u manažérov dochádza k uvoľneniu od ťaživých pocitov, blokov, zlých presvedčení a bude jasno akým smerom majú ísť ďalej.

african-3706854_1920

Stalo sa vám niekedy, že napriek tomu že máte vybudovanú klientelu, máte dobrých zamestnancov nejakého dôvodu vo firme začína byť dusno?

Narušia sa medziľudské vzťahy, nejakého dôvodu ľudia sú častejšie a dlhšie na PN-ke?
Výkonnosť zamestnancov klesá a najvýkonnejší zamestnanci odchádzajú ku konkurencii?
Mate viac objednávok, ale unikajú vám peniaze a neviete prečo?
Cítite sa státe vyčerpaný?
Rodinné a pracovné vzťahy občas škrípu a chcete vedieť, ako to riešiť?

Ak chcete poznať odpovede, tak regresná terapia je pre vás ideálnym riešením.

Terapia v energetickej pyramíde sa ponorí do života z obdobia, od tehotenstva až po dospievanie a zanecháte negatívne kotvy v minulosti a uvedomíte si veci, ktoré Vás blokujú a necháme tieto bloky v minulosti a prestanú Vás naďalej trápiť, alebo blokovať k posunu v živote na úspešnú cestu v danej oblasti. Dohodnite si stretnutie ešte dnes: +421918412567 a pripravte sa na prospešné zmeny vo Vašom živote.

brain-3141247_1920