Rituáli bielej mágie sú účinné

Rituáli bielej mágie sú formou mágie, ktorá má priniesť pozitívne zmeny v živote osoby, ktorá ju používa. Na rozdiel od čiernej mágie, ktorá sa používa na negatívne účely, kúzla bielej mágie sú určené na to, aby pomáhali ľuďom a používali sa na dobro.

Kúzla bielej mágie sú účinné, my využívame  vesmírnu energiu o ktorých ľudia ani nemajú predstavu, že existujú.

Chcete vedieť, ako prebieha ozajstný rituál? Videli ste filmy, čítali stránky na internete, ale neviete či to bude fungovať u vás? Chceli by ste zažiť vesmírnu energiu, ktorá vám pomáha? Existuje vôbec vesmírna energia, ktorú môžete využiť?

Jasnovidka Gerta vám zodpovie tieto otázky. Zavolajte Gerte a už pri telefonickom rozhovore bude jasné, ktorý rituál bude pre vás ten najlepší. Rozhodnite sa ktorú oblasť vášho života chcete zlepšiť a my vám to dodáme. TEL. +421918412567

8D4438B9-AD22-45EF-9016-75FD8E74EE46
4

Biela mágia-návrat stratenej lásky

Existuje mnoho rôznych druhov kúziel bielej mágie, ale najpopulárnejšími typmi sú liečivé kúzla, ktoré zahŕňajú rituály, ktoré pomáhajú utíšiť bolesť a liečiť zranenia lásky.

Videli ste niekedy človeka ktorý stratil partnera a tiež stratil zmysel života?
Ako ste to riešili?
Snažili ste sa im pomôcť, ale akákoľvek pomoc bola odrieknutá, alebo neúspešná?
Ako ste postupovali?
Mali ste osvedčenú metódu, ktorú ste našli na internete, avšak dotyčnej osobné to vôbec nepomohlo?
Nechali ste to tak, alebo ste dotyčnú osobu začali ľutovať?
Faktom je, že ste nenašli riešenie.

Existuje mnoho rôznych druhov kúziel bielej mágie, ale najpopulárnejšími typmi sú liečivé kúzla, ktoré zahŕňajú rituály, ktoré pomáhajú utíšiť bolesť a liečiť zranenia lásky.

Ak chcete vedieť viac, zavolajte nám a informujte sa čo by bolo pre Vás vhodné!

Biela mágia a vesmírna energia

Ako vykonať magický rituál lásky? Sú to presne určené rituály, ktoré s pomocou vesmírnej energie naozaj dokážu neuveriteľné veci, ale vyžadujú si určitú trpezlivosť a čas.

Ak ste ochotní tráviť čas týmito rituálmi, prinavráti vám partnera, váš vzťah bude oveľa lepší, ako predtým a ovplyvní aj ďalšie stránky vášho života, ako je úspech v práci, v podnikaní a v zdraví.

Nie ste si istý, že to bude fungovať práve u vás? Stále váhate, a nie ste si istý? Mali by ste si uvedomiť, že v život nie sú náhody. Ak sa vám deje niečo v živote a neviete prečo, tak vám najznámejšia jasnovidka  Gerta pomôže.

Zavolajte Gerte a ona vám presne povie ktorá časť energie ja u vás zablokovaná a aké je riešenie. Tel: +421918412567