( Minulosť, Prítomnosť, Budúcnosť )
– osobne – u mna vo veštiarni alebo u Vás
– telefonicky alebo hovorom cez skype, messenger, alebo viber.
Na vestenie telefonicky  je nutné zaslanie Vašej fotografie ( detail tváre) a uhradit platbu vopred na firemný účet. Pred veštbou si nabijem karty na Vašu fotku a výsledok veštby je ten istý ako osobne.

prinávratenie partnera alebo stratenej lásky .. proces prebieha po konzultácii konkrétnej situacie a celý postup vysvetlím telefonicky .. naozaj to funguje už niekoľko partnerov som skutočne prinavrátila takže viem, že to ma úspech a mám to overené. Vyžaduje to trpezlivosť a hlavne čas lebo to nie je proces zo dňa na den. Sú to presne určené rituály, ktoré s pomocov vesmírnej energie naozaj dokážu neuveriteľné veci. Niekto si povie, že je to uplná blbost a nie je to možné ale ja som si vždy istá mojím neskutočným darom od narodenia a postupným zdokonalovaním som sa vypracovala na neopísateľnú úroven práce s vesmírnimi energiami o ktorých ludia ani nemajú predstavu, že existujú.

03.

Očista karmy

Očista je nutná pokiaľ máte problémy vo vzťahu,zablokovaný prísun penazí a nedarí sa Vám vo viacerých oblastiach života. Vtedy je potrebná očista ( odblok ). Zistuje sa to z výkladu kariet, ktoré mi ukážu konkretný problém ktorý Vás zatažuje. Veľa ludí ani nevie, že nieco také ich može v živote brzdit a myslia si že je to blbosť. Mám to mnohonásobne odskúšané a som si v tom maximálne istá. Umožnuje mi to moj dar ktorý mam z nebies od detstva. Len tak by som si nedovolila ponúknuť garanciu vrátenia peňazí. Uvidíte, že po mojej veštbe sa vám polepší vo všetkých oblastiach života a dokážem Vám poradit ako dalej. Možete mať prácu, ktorá Vás bude napĺňať, lásku, polepší sa zdravie, prinesie vám pokoj do života… Očistu robím cez anjelskú energiu. Za dlhé roky rozvíjania mojho daru mám obrovské množstvo spokojných klientov a to je nekompromisný dôkaz pre mňa a hlavne pre Vás.

04.

Očista domu, bytu alebo iného priestoru

Byty, domy aj pozemky sú mnohokrát zanesené negatívnymi energiami, ktoré sú úmyselne urieknuté neprajníkmi alebo sú tieto miesta energeticky znečistené negatívnymi udalosťami, ktoré sa tam odohrali. Niekedy môžu byť pozostatkom aj predchádzajúcich obyvateľov príbytku alebo daného miesta z minulosti. Očista sa vykonáva na danom mieste pomocov mojich speciálnych overených dlhoročných rituálov závisiacich podľa druhu negatívnej alebo nevítanej energie. Dokážem presne zistiť či v dome, byte alebo objekte máte aj ducha, ktorý Vám može sposobovať konkrétne každodenné problémy a pomožem sa Vám ho zbaviť.

posielanie pozitívnej energie na posilnenie konkrétnej oblasti Vašeho života
Posielanie pozitívnej energie na každý deň

Posielanie pozitívnej energie na diaľku je veľmi účinná forma zlepšenia špecificky určenej oblasti Vášho života ktorú by ste radi povzbudili pozitívnou energiou a postupom času ju zlepšili.

zdravie, láska, rodinné vzťahy, oblasť financií alebo zlepšenie kvality a energie vášho života

Stačí na to iba 5 minút denne a konkrétna oblasť sa začne pozitívne meniť k lepšiemu.

05.

Odblokovanie negatívnej energie, odrieknutie, odblokovanie čakier, odblokovanie čiernej mágie.

Niekedy človek ani nevie, že niečo zlé na ňom visí a preto sa mu nedarí v žiadnej oblasti života. Všetky blokády viem zistiť z kariet počas veštby a viem presne určiť čoho sa daný problém týka. Venujem sa tejto oblasti už veľmi dlhé obdobie a ty klienti ktorý si u mňa nechali odblokovať negatívne energie presne vedia aké pozitívne zmeny nastali v ich živote. Všetky druhy odblokovania sa musia osobne konzultovať aby sme vedeli určiť presnú príčinu a postup odstránenia

06.

Určenie presného dátumu počatia

Táto služba je nová ale kedže sa mi už 7 krát presne ukázalo že to naozaj funguje do bodky ponúkam ženám ktoré sa snažia otehotnieť vypočítať presne na deň kedy sa im to podarí. Najskôr som s touto službou trochu experimentovala a keď som prišla na princíp ako to funguje ponúkam túto novú službu všetkým ženám. Funguje veľmi presne a výsledok bude zaručený

07.

Magické rituály pri splne mesiaca, magický rituál na lásku, financie a zdravie

Každý spln pripravujem pre Vás jedinečné rituály, tak sa informujte a prihláste sa

Veľmi účinná a overená regresná terapia, ktorá Vás zbavý negatívnych kotiev, ktoré komplikujú životy ľuďom v rôznych oblastiach života. Terapia v energetickej pyramíde sa ponorí do života z obdobia, od tehotenstva až po dospievanie a zanecháte negatívne kotvy v minulosti a uvedomíte si veci ktoré Vás blokujú a necháme tieto bloky v minulosti a prestanú Vás nadalej trápiť alebo blokovat k posunu v živote na úspešnú cestu v danej oblasti.  ( 120-150 min podľa potreby )

Čítanie tarotov je starodávna prax veštenia, ktorá poskytuje pohľad do života človeka a sveta okolo neho. Je to jedna z najpopulárnejších foriem veštenia a existuje už po stáročia. Tarotový balíček pozostáva zo 78 kariet, z ktorých každá má svoju symboliku a význam.

Prezrite si môj cenník služieb.

Vyskúšajte moje hodnotné služby aj Vy, rada Vám pomôžem!

Pri nedodržaní termínu výkladu je 75 % storno poplatok, pretože zablokujete termín dalším klientom !

    Vaše osobne údaje spracúvame za účelom vybavenia Vášho dopytu. Viac info vo Všeobecných podmienkach.

    Novinka!
    Liečivá pyramída.

    Novinka!
    Energetické obrazy.