Mystika, Veštenie

Gerta Najlepšia Jasnovidka na Slovensku – Veštenie z Tarotových Kariet

najôlepšie jasnovidka Gerta

Veštenie z Tarotových Kariet

Poodhaliť rúško tajomstva budúcnosti, to túži nejeden z nás. Vedie nás k tomu zvedavosť, obavy z budúcnosti, no aj túžba vedieť kam naše kroky ešte len povedú.

Znalosť toho, čo nás v živote postretne je veľmi lákavá a len ťažko sa jej odoláva. Zmeniť svoje rozhodnutia v lepšie, vyvarovať sa istým situáciám a urobiť všetko pre krajšiu budúcnosť by sme chceli zrejme všetci.

Veštenie budúcnosti tu vždy bolo a vždy aj bude

Veštenie je akousi tradíciou, ktorá bola na svete už od nepamäti. Naši predkovia mali tendenciu vyhľadávať prorokov či veštice a dôverovať znameniam. Od jednoduchých predpovedí počasia a odhadov úrody na poliach v nasledujúci rok sa prešlo až po predpovede života a osudu.

Počiatky veštenia siahajú až do ďalekého obdobia Antiky. Možno ju jednoznačne, bez najmenších pochýb, považovať za zlatú dobu veštenia. Veštice sídlili v každej dedinke a mestečku a boli navštevované bohatými i chudobnými zo širokého okolia. Tak ako sa menila história, menil sa aj štýl veštenia. Spočiatku sa veštilo z kameňov, letu vtákov, hviezd a neskôr aj z tarotových kariet, kávy alebo z dlane.

Video: Jasnovidka Gerta


Veštenie je metóda, ktorou možno nahliadnuť do budúcnosti. A tá nás bude vždy zaujímať. Dôvodov prečo je veštenie budúcnosti stále viac a viac vyhľadávané je niekoľko. Niektorí si dávajú veštiť vždy na Nový rok, kedy chcú vedieť čo ich v daný rok čaká. Iní zasa vtedy, keď sú na rázcestí a nevedia si rady ako ďalej. Vyveštiť si môžete dať aj keď sa rozhodujete v oblasti lásky a priateľstiev. A takto by sme vo vymenovávaní dôvodov mohli pokračovať ešte dlho.

Jasnovidectvo- brána do minulosti, prítomnosti a budúcnosti

Keď hovoríme o veštení, nesmieme opomenúť jasnovidectvo. Schopnosť a súčasne aj dar, ktorý nemá len tak hocikto. Videnie budúcnosti nemusí byť jediná schopnosť jasnovidca. Môže vám pomôcť nahliadnuť do tajomnej budúcnosti, ale i prítomnosti a minulosti. Vďaka jasnovidcovi si dokážete zodpovedať na dôležité životné otázky, vysporiadať sa s minulosťou, či ovplyvniť konaním svoju budúcnosť.

S jasnovidectvom bezprostredne súvisí tretie oko. Hoci ho má každý, väčšina ho má zatvorené. Keďže ide o schopnosť a dar vidieť veci bežnými očami neviditeľné, treba ho neustále rozvíjať a starať sa oň. A práve preto je tak vzácny. Jasnovidec má tretie oko otvorené a práve vďaka schopnosti komunikovať s vyššími silami vám dokáže pomôcť.

Veštenie z tarotových kariet

Techník veštenia je niekoľko a každá veštica má tú svoju- obľúbenú. Medzi najspoľahlivejšie a najviac používané predmety, s ktorými možno veštiť sú karty, napríklad tie Tarotové. Za pomoci nich je možné odpovedať na tie najrôznejšie otázky a získať tak konkrétne odpovede na to, čo vás zaujíma. Či už je to práca, priateľstvá alebo otázka zdravia. Karty vám odpovedia. Dokonca vám napomôžu v riešení na prvý pohľad neriešiteľných problémov.

Zaujíma vás veštenie budúcnosti a pýtate sa ako to dokážu? Odpoveď je jednoduchá: nič nie je náhoda. No a v kartách to platí dvojnásobne. Všetko má svoje príčiny a pre niečo sa deje. Celé sa to začína prvým potiahnutím zo zamiešanej kôpky kariet. Myslite si, že vašu ruku vedie hlava? Mýlite sa. Počas ťahania karty vás vedú skryté silné sily. Pokiaľ ide o veštenie z kariet po telefóne, pričom nemáte možnosť samy ťahať, platí rovnaký princíp. Vaše podvedomie je prepojené s rukou, ktorá po kartách ťahá.

Hĺbkový výklad z tarotových kariet je možný po telefóne alebo osobne. Čo sa týka telefonického výkladu, ten dokážu vykonávať len veštice s bohatými skúsenosťami. Ak máte čo len malé pochybnosti o pravdivosti výkladu z kariet, zbavte sa zábran a vyskúšajte veštenie z tarotových kariet.

Gerta – Veštica roku 2017 na Slovensku a Česku má schopnosť dostať sa do stavu mimo našu pozemskú realitu a tak získavať odpovede na vaše otázky a riešiť s vami vaše problémy. Vďaka schopnosti komunikovať s vyššími silami vám dokáže pomôcť.