Mystika

Utkvelá duša blízkej osoby

magia a duch

Tento článok Vám prinesie informácie o tom čo sa deje s dušou zosnulého ked nás náhle opustí.

Vyhladala som pre vás informácie ktoré som spojila s osobnými skúsenosťami. Dúfam že bude pre vás nápomocný.

Duša ktorá sa dostala do medzipriestoru na základe prerušenia života násilím, teda nehodou pri nejakej okolnosti sa dostáva do stavu, že nevie opustiť medzi priestor. Nie len že nevie, ale ani nemôže. Z karmického hladiska, ktorého je súčasťou si uvedomuje že sa čas nenaplnil.

V prvotné momenty prebiehajú veci podobne, ako pri úmrtí naplnením času. To znamená, že prebehne všetko okolo snahy dať o sebe vedieť.
Dokonca, duša zaregistruje aj otvorenie tunela, ale ho nepovažuje za svoj, pretože sa hlavne chce vrátiť.
Z tohto medzipriestoru sa potom do nášho sveta z času na čas objavujú ako bytosti dávnej minulosti. My to vnímame ako zjavenia duchov. Duša sa v tomto prípade nemôže vydať na svoju cestu a teda sa snaží naplniť svoj pôvodný životný program. Snaží sa určitým spôsobom pokračovať vo svojej činnosti, ale po krátkom časovom úseku zistí, že to nie je možné. Preto potom dochádza k neustálemu opakovaniu sa určitého deja stále dookola. Čo znamená, že sa veci v živote takejto bytosti dejú, od určitého momentu, neustále dookola. Samozrejme, že si túto vec veľmi dlho neuvedomuje a ani nevie, že sa mu dej opakuje, a že aj preto sa nevie ďalej pohnúť. V jeho ponímaní sa totiž nič nezmenilo. Všetko však má svoj začiatok a aj koniec.

V určitých takýchto momentoch ten koniec môže prísť v čase naplnenia pôvodného života alebo niekoľkých desiatok rokov. Takáto bytosť sa potom, v závislosti od toho, ako silne je pripútaná do uvedeného medzipriestoru, môže pripútať na nejakého člena rodiny a ostať v priestore.

Takéto duše začneme pociťovať a niekedy nám to je až nepríjemné a snažíme sa ich zbaviť. Je treba Však byť veľmi opatrní, lebo nie každý dokáže pristupovať k dušiam v uviaznutom časo priestore. Zásah špiritistu ktorý je neodborný môže takúto bytosť vyprovokovať a tá sa začne brániť. Tým zmení konanie tejto duše. Brániť sa začne preto lebo pocíti nebezpečnenstvo že ju chce niekto ovládať alebo vyhnať preč s jej uzémia. Tu sa okamžite spúšťa súbeh reakcíí zo strany napadnutej bytosti. V tedy dochádza k búchaniu alebo k rôzným zvukovým prejavom. Ak by sa aj komu koľvek podarilo takúto dušu vyhnať, bola by to len otázka času a duša sa vráti. Preto treba vždy zvážiť každý krok ktorý v tomto prípade vykonáme. Najlepším spôsobom je sa na takúto bytosť napojiť čo najviac o nej zistiť a potom nájsť vhodnú osobu ktorá presne vie čo má robiť a ako takejto bytosti pomôcť.

Nie je vhodné duchom nadávať a ani ich slovne vyhánať, mohlo by sa to obrátiť proti Vám. Ak by ste mali aký koľvek problém v takejto oblasti tak ma kludne kontaktujte. Vieme spoločne prísť k úspešnému ukludneniu situacie a pomôcť tým Vám ale aj bytosti ktorá potrebuje pomôcť a otvoriť bránu na druhú stranu.